Какво направи Тръмп, Ч.2

Незабелязаните от СМИ постижения на президентството от 2017, Ч.2

18.07.2020

Превод по същество

Тръмп напусна Рим и полетя директно към Брюксел. Всички знаете двамата големи играчи, които са в Брюксел. Имате Европейския парламент на ЕС (частна корпорация, собственост на сем. Ротшилд, известна с про-фашистки уклон), а след това имате и НАТО, който просто се случва в Брюксел. Тръмп свика срещата, всички бяха там, всички политически ръководители заедно с техните финансови министри и … всички отделни задкулисни играчи бяха там.

Тръмп очевидно, доста фамозно, … той свика всички заедно за тази среща и след това нарочно дойде късно. Накара ги просто да се изпотят, той накара тези парчета тор в Брюксел да се изпотят, защото те не знаеха какво точно да мислят, и какво се задава. Така Тръмп натежа, той дойде късно, захвърли тази голяма папка на масата и каза: ние имаме всичко, ние имаме всичко.

Какъв е вашият отговор? Това направи той; и той играеше просто невероятно безскрупулно с ЕС и с НАТО, и накратко тези малки плъхове, тези малки страхливци, всички те капитулираха в много кратък срок. И имаше купчина неща, които се случиха следващите дни там, включително ЕС потвърди Брекзита, и НАТО трябва да пристъпи напред и да изплати по-голямата част от вноските за всички тези различни нации, вместо САЩ да ги финансират. Не че това е голяма работа по отношение на спестяването на пари, или нещо друго, не, просто е символично. Отсега нататък ще плащате за НАТО. Не ние, защото аз ръководя, аз съм шефът, каза Доналд Тръмп, и вие ще правите това, което ви казвам.

Така че, когато фотоекипът дойде за тази известна среща в Брюксел, Тръмп отново дойде късно. Там са всички филмови екипи, и всички оператори са там, и всички тези ръководители, и на ЕС, и на НАТО са там, и всички са под ярки светлини, носят луксозни костюми, и те всички се потят лудо, а Тръмп ги кара да чакат, а той идва късно, не забелязва нито един от тях, а някак си влизайки си подсвирква, и подобни неща.

И тогава той просто показа на всички, които са били там, че той ръководи срещата. Той разпространи информацията в пресата. Той каза кое върви надолу. Показа им, дойде късно, и после си тръгна. И той е собственик на ЕС и НАТО.

Сега, през октомври 2017 г. имаше покушение срещу новия саудитски престолонаследник бин Салман. Тази малка операция, която му беше организирана в Лас Вегас, беше отменена в последната секунда и той беше защитен. Има противоречиви сведения. Това, което се случи в тази битка в Лас Вегас, беше, че бин Салман беше спасен от американските военни чрез информацията, получена от Агенцията за национална безопасност, и след това бин Салман беше информиран от Тръмп.

Той беше помолен да поеме още по-голяма роля и той се съгласи да го направи. Той по принцип каза на Тръмп: Всяко нещо, братко! Така че това, което се случи по-нататък, оставайки в Съединените щати, е, че от името на Тръмп, бин Салман отиде при всички основни корпорации и по-специално медийните компании, Google, Apple, Twitter, Facebook, Microsoft, всички тези основни компании бяха посетени от бин Салман и от името на Тръмп, той ги посети всичките през октомври – ноември 2017.

Бин Салман по същество помогна на Тръмп да свърши всичко това за него, и той отиде, и той посети всички тези марионетни шефове. Играете за отбора на Тръмп, и Тръмп вече контролира тези корпорации, или ще последва разсекретяване! Цялата тази информация ще бъде разсекретена една по една и всеки от вас ще бъде предложен на масите като убиец на деца! Така че всички те капитулираха, шефовете на всички тези различни компании кулминационно се изпразниха, включително и Джак Дорси от Twitter.

Оттук, в средата и края на ноември 2017, Тръмп потегли в своето азиатско пътешествие, както знаете. Японците бяха първи и те капитулираха. В знак на това Тръмп се появи на сцената на шампионата по борба в Сумо, получавайки най-високия трофей!

Всичките тези неща със Северна Корея започнаха когато Тръмп замина за Южна Корея. Първият развогор беше да се види дали те могат да преговарат мирно със Северна Корея. Идеята беше да се накарат всичките тези държави да капитулират и да предадат контрола си на Тръмп.

Най-голямото рамо на педофилния пръстен с адренохрома винаги е била Азия и югоизточна Азия. Югоизточните страни в Азия бяха в конспирация с Холивуд, а така също и с политиците от Вашингтон! Правили са го в продължение на години! В резултат, всички те капитулираха. Тръмп секретно отиде на границата със Северна Корея и секретно разговаря с Ким, което постави началото на мирните преговори с тази държава. Тръмп показа на Ким колко е силно това, което той имаше. Запомнете че всички тези държави бяха принудени не само да спрат престъпленията, но и да помогнат за плана Кю! Всички тези страни са сега част от този процес на помощ!

Следващото спиране беше в Китай! Кратко връщане към днешния ден – Китай анонсира новата си федерална държава, за което СМИ „забравиха“ да кажат. Китай изрита комунистическите почитатели на дявола! Това е голямо нещо, което бе игнорирано от медиите! Още едно отклонение – китайския Си Дзинпин посети Тръмп скоро след избирането му за президент в Мар-а-лаго, лятната почивна база на политиците във Флорида.

Обратно към ноември 2017. Къде се срещнаха те? В забранения град! Има причина да бъде нарачен така. Таен, частен център на духовните ценности и културата в Китай!  Винаги има символичен знак, който означава че тези държави са капитулирали пред Тръмп! Това е нещо толкова голямо, че не може да си го представите!

След Китай Тръмп замина за Виетнам. На тази публична церемония Тръмп беше леко напред и отдясно на виетнамския президент, което показа неговото главенство! Виетнамците обещаха да прекратят участието си в набирането на деца за целите на човешкия трафик. Той не напусна веднага. Но те капитулираха бързо!

Повечето от тях не организираха съпротива. Най-голямата съпротива оказа Израел!

Сега, това се оказа равносилно на отиване в леговището на лъва! През януари 2018 Тръмп присъства на много известната среща в Давос, Швейцария! Сорос е бил там също! На тази среща се виждат представителите на най-големите международни корпорации в света! Ключови играчи и най-злодейски корпорации. Привикана е тази среща от Тръмп! Той седна в средата на масата, а другите го заобикаляха. Той беше шефът на тази среща!

Тръмп постави на масата документи и папки. Той започна с пликове, подобно на това, което се случи на погребението на Джордж Буш. Имаше хора които бяха под голямо вълнение за срещата на следващия ден. В тези пликове имаше неща за следвашия ден. На следващия ден той добави още повече информация. Давос, Швейцария. Доста страховито място, с много пещери и тунели под планините. Те биха могли да го отвлекат на неизвестно място в тези пещери. Може би това беше най-опасното пътешествие на Тръмп!

Те капитулираха доста бързо! Тръмп игра с тези пликове доста добре първата вечер и ги накара да се потят цяла нощ! Тръмп не напусна преди те… Не само той каза на Нестли че не могат да крадат водата повече, но и трябва да работят за Тръмп. Правете това което ние искаме от вас, или ще излезем публично за всеки един от вас! Ние не го правим това да изглежда като голяма конспирация. Вие сте мошенници, болни насилници на деца! Те всички капитулираха на тази среща!

Дълго време не бяхме чували за ИДИЛ. Джон Макейн. Нека да погледнем към Джон Макейн. Флагът на ковчега му беше неизгладен! Тръмп не спусна флага на САЩ в знак на почит, защото Макейн беше един предател! Уволнен от военна служба поради криминална дейност! Знамето е нагънато за Джон Макейн!

Тогава Тръмп замина за Индия. От Моуди, индийския лидер, виждате ръцете им са в тесни ръкави, с нещо като белезници на китките! Сега Индия работи за Тръмп.

Централна Америка. Амло, мексиканският корумпиран президент. Той се съпротивяваше доста дълго, и Тръмп коментира колко недружелюбно Мексико е било към него! Амло не искаше да се раздели с яденето на деца и да даде своята власт на Тръмп! От Мексико-сити Тръмп замина за другите латиноамерикански страни в региона. Те всички се съгласиха да бъдат на страната на Тръмп.

Бразилия! Тръмп го посети, и му каза че той работи за него или …! Болсенаро се съгласи да работи за Тръмп! Когато Тръмп си замина, първият му акт бе да арестува известните фигури от трафика на деца! Най-добрият приятел на Опра! Божественият човек!

Тогава той замина за Аржентина, която дълго време бе считана за безопасен рай. Обамовите, Майк и неговата малка кучка, Барак, пътуваха често до Аржентина, понеже планираха тяхното бягство и отстъпление. Те прекараха доста време в Аржентина. Аржентинският президент, който е такъв корумпиран и брутален човек. Тръмп беше толкова неуважителен към този човек. Имаше Г20 в Аржентина по това време, и доста банкери. Но поведението на Тръмп към аржентинския президент беше брутално, третирайки го като измет на планетата! Тръмп го остави сам на сцената!

На срещата на Г7 в Канада ние имаме жестокия педофил и адренохромист, Джъстин Трюдо (вероятен син на Фидел Кастро и убиец на брат си). Но Ангела Меркел беше там, и той искаше тя да бъде там също, понеже тя не игра главната роля там в Брюксел. На тази среща Джъстин Трюдо и Ангела Меркел капитулираха. Трюдо държеше ръцете си по такъв начин като че ли имаше белезници.

Един от най-лошо третираните хора беше Макрон, френският президент. Известен като подставено лице на Ротшилд, ужасен адренохромист. И това, което Тръмп направи публично с този клоун, пред пресата и медиите, да изглежда така, беше невероятно. Той принуди Макрон да капитулира също.

предишно | продължението следва

Споделете:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial