Какво направи Тръмп, Ч.1

Незабелязаните от СМИ постижения на президентството от 2017, Ч.1

18.07.2020

Превод по същество

До юни 2017 г., само шест месеца на служба, Тръмп почисти по-голямата част от блатото, преструктурира Министерството на правосъдието и ФБР, което е най-важното, плюс някои други ключови служби.

Всичко започна през лятото на 2017. Тръмп отиде до Саудитска Арабия и посети престолонаследника Ал-Уалейд бин Талал. Той бе вътре в цялата работа с адренохрома и жътвата на деца, а Саудитска Арабия бе започнала да строи масивни тунелни мрежи отдолу под земята. Арестите последваха.

Ал-Уалейд е този, който подбра Барак Обама като някой, с когото те биха могли да работят и да се превъзнесат във властта. Той е човекът, който финансира … и затова Обама има този реален мюсюлмански вид … и нещо като целия близко-източен вид, нещо с името му и всичко това.

Те щяха да превърнат него във една връзка с президентството на САЩ, и той финансира Обама. Ако не сте наясно с това, като дете Обама е бил предаван от един на друг като секс-играчка на някои от тези по-големи събирания на влиятелни мъже, и той е бил содомизиран, и така обяснява много за Барак Обама, но това не го оправдава за нищо.

Това е същият този принц, който инвестира дълбоко в адренохрома и трафика на деца, както и в тяхното убийство! Когато Тръмп пристигна през лятото на 2017 г., той сложи на масата всички документи. Това бе направено за всички. Те имаха папки и папките имаха всякакви документи. Имаше фотографии, те идваха със CD- и DVD- дискове. Всички те имаха фантастична продуцентска стойност с всичките им кадри, където вършеха най-ужасяващи неща. Агенцията за национална сигурност имаше всичко това за всички тези хора.

Първия ден те получиха всичко това, а какво стана на втория ден!  На втория ден престолонаследникът и кралят публично предоставиха контрол над Саудитска Арабия в ръцете на Доналд Тръмп. И как знаем? Защото те публично проведоха ритуала на танца на мечовете, който има много голямо значение за мюсюлманската култура и само кралят държи меча и по време на този фестивал, за който знаете, че имаме снимки. Кой е в самия център на върха на подиума и кои са всички останали наоколо в тази сцена в подкрепа на Доналд Тръмп, който държи меча. Той е в центъра на сцената, това е Саудитска Арабия публично капитулира и на снимките се вижда саудитският крал.

Това е стъпка номер едно след разсекретяването на тази документация от Агенцията за национална безопасност. Саудитска Арабия е големият играч, който трябваше да застане на тяхна страна. Там, където Тръмп отиде по-нататък, той отиде със саудитците като част от неговия екип.

Тръмп напусна Саудитска Арабия и веднага отиде в Израел. Тръмп отиде в Израел и той седна с всички пред камерата и зад камерите. С хората, които наистина са на власт, и той разказа всичко това на тези слуги. Говоря с теб, каза той, не с кого си се опитвал да се представяш за всички останали, но аз говоря с теб миньон, Нетаняху и всички останали, които ядат деца. Това е за вас и имате избор да направите тук. И Тръмп … те се колебаеха пред него.

Израелците не бяха подготвени за подписване и затова Тръмп остана още един ден. И накрая те капитулираха и Тръмп нямаше да напусне Израел без те да капитулират пред него. И как знаем, как знаем? Моментът е след посещението на стената на плача. Израел публично излезе и заяви, позволявайки на САЩ да преместят посолството си в Йерусалим. Беше символичен акт да покаже кой има властта дори в светата земя с евреите и с тези ционисти.

Стъпка номер две от пътуването е завършена. Саудитска Арабия и Израел са в екипа. Кои са тримата големи играчи – саудитците, Израел и след това Ватикана. И така, дни по-късно той се появи във Ватикана и представи на папа Франциск масивни … очевидно папките бяха абсолютно огромни, и ги предаде на тях.

И каза, да, знаете, имате време, разгледайте ги и си обуйте червените обувки. Не си тръгвам оттук, докато не подпишете някои документи за мен. На Ватикана отне същата вечер и на следващия ден те капитулираха пред Доналд Тръмп. И има много известна снимка от онова лято на 2017 г. С Тръмп във Ватикана, в непосредствена близост до папа Францис, папа Францис изглежда, като че ли около 60 камиона са минали през папата.

Тръмп не си тръгна, докато папа Франциск не издаде папски бул, който обяви, че до определена дата ватиканската банка, която отговаря за всичко това, главният изпълнител и касите на всички земни федерални резервни банкови системи във всяка една държава, да бъдат предадени единствено на Доналд Тръмп. Той е касата на земята, той е касата на съкровищниците за всяка една държава на земята.

На тази среща, която просто отряза колената, което отряза краката в коленете на Ротшилдовете в Лондон-град! Това беше стъпка номер 3. Когато Тръмп напусна Рим, той полетя директно към Брюксел.

продължението следва

Споделете:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial