Читатели пишат

В обратен хронологичен ред

31.05.2020

Адмирации към отрочето ви и дано написаното наистина се случи .
Поздрави и успех

Б

28.05.2020

Здравейте и благодаря за усилията ви! <3

Исках само да ви кажа, че д-р Скот Промо от това видео се извини няколко часа по-късно, че е бил много емоционален и не си е проверил информацията, подадена му от близки, но тя не е достоверна:
https://www.bitchute.com/video/FQOalNCo9teF/
Видях го някъде в коментарите на пост със същото това видео в групата във ФБ “Ефектът на снежната топка”.

Поздрави и успех на всички ни!
М

13.05.2020

Едно съвсем ново видео, анализиращо и обобщаващо много добре, последните световни събития.

аналът на този руски блогер, също извежда много информация по битките с прикрития елит.

Излязла и втората част по осветляване и разобличаване на хазарската мафия:

Успех и Благодаря за труда Ви!
Ст. М.

08.05.2020

Благодаря Ви, относно за споделената ценна информация!

С

03.05.2020

Наблюдавам и следя много неща и виждам супер много фалшиви новини. Изводът е, че се борят за нашите умове, които ще определят бъдещето. Изглежда сме в някаква ситуация, която е ключова за бъдещата реалност.

Б.К.

21.04.2020

Същият посетител предложи да ускорим превода на Фулфорд.

20.04.2020

Благодаря Ви за всичко, което правите относно информиране и пробуждане на човешкия Дух! На фона на създалата се усложнена световна обстановка, и дезинформацията изпълваща медии и мрежа, Вие сте ценно островче, на което човек може да намери отговори на своите въпроси и почерпи невероятно синтезирана и сглобена информация за събитията, относно битката за нашата Земя!

Следя редовно, опитвам се да информирам близки и приятели относно новостите и фактите. За съжаление, много хора не могат да отключат съзнание и считат, че споделеното е просто фантастика и някакъв сценарий на филм. Та нали, такива неща не се говорят по телевизията?! Има и хора, които наистина се пробуждат и са готови да приемат невероятните факти… за съжаление скривани от океан дезинформация и телевизионно промиване на мозъци.

Нещо и от мен, което може би да сложи частичка към всеобщия пъзел –  https://www.youtube.com/watch?v=E-H-tFiAT6E
Дава малко, но все пак светлинка от информация, относно случващото се на корабите Комфорт и Милост. Съдбите на тези пре изстрадали деца… Това трябва непременно да достигне до хората и то ще преобърне съзнанието им… За съжаление, много хора, считат че това някак си е невъзможно в 21 век, да говорим за адренохромни вампири, ‘елексири на маладостта’ и човекоядци на деца.

Следя предимно руски източници (поради езика).
Вероятно, може би да имате поглед върху каналът на блогера Vlad Freedom –  https://www.youtube.com/channel/UCr-O73QVe6V3xwH-gw_I7pg
Прави добър синтез и анализи на обстановката по военните действия в битката ни за планетата Земя!

Относно 5G мрежата в световен план… Виждам, че предстои силен отпор във всички европейски държави, срещу своите си оператори, но в целия хаос, хората не поглеждайки нагоре, не забелязват какво им готви един основен играч като Илон Мъск, Технологията така или иначе ще навлезе, колкото и да се борим, ще ни я стоварят над главите. Мисля, за това и бързат…елита губи битката по земя, но се надяват да наложат електомагнитния контрол от космоса.
За техническия план и целите на проекта Stalink, от Илон Мъск: https://www.youtube.com/watch?v=giQ8xEWjnBs&t=6s
Добри анализи и от милиардера  Игорь Рыбаков   – https://www.youtube.com/channel/UCdOUvNFp8y6KTkswzeu7naQ

Светът трябва да се пробуди и въстане срещу злото на култа, но и ние сме частици от това зло, ако не променим съзнанието си. Живота на планетата и Вселената, имат един ход – Процъфтяване! Днес, всички носим отговорност и пишем историята на Синята Планета. 

Благодаря Ви от сърце за невероятния ви труд!

Ст. М.

13.04.2020

Дополнителни извори
Скапи, Во прилог неколку извори кои може не ви се познати:

https://www.simonparkes.org/
https://projectcamelotportal.com/
https://www.andromedacouncil.com/
http://www.earthcitizenconsulting.org/
https://vimeo.com/user1443655

Алекс

09.04.2020

Здравейте, имам един въпрос относно тази статия. Тъй като превеждате статии от Фулфорд, значи имате регистрация на неговия сайт. Дали бихте го питали, защо твърди че 5G мрежите са спряни,а те си работят? Ако това е така, как да приемем останалата информация за истинна?
Благодаря.

О.Ч.

28.03.2020

20:40 (преди 58 минути)

до peshakoff

Здравейте,

преди не повече от 30 минути наблюдавах неизвестен брой летящи обекти…..
някъде около 20:00 часа

Жена ми ме извика да ми покаже нещо… излязох и видях един кордон от 5 може би 6 и продължаваха да излизат на равни разстояния обекти, видимо приличаха на звезди и продължаваха може би общо станаха над 10 или 15, не бяха самолети, а и в момента положението със самолетите е в извънредно, малко преди това, може би 30 мин, загледах луната и вечерницата, които светеха много ярко, след това се случи това, движението им ставаше от запад към изток. изведнъж се появи друг обект които от север и пресече кордона перпендикулярно с друга скорост, по бърза и беше малко по ярък… дронове да са ? пак се съмнявам. Жена ми каза че всичко започнало като се появил първия светел доста ярко и след това намалил яркоста и тръгнало цялото това нещо…..

всичко това го наблюдавам от двора си в село Крушаре край Сливен ….
не успях да снимам, но по късно ще наблюдавам отново небето, нещо се случва над главите ни със сигурност ….

С Уважение

И. П.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial