Депопулация

Тук ние ще се опитаме да представим нещата за незнаещия английски език български читател.

Важно: Информацията тук не заменя медицинския съвет(и)! Читателят трябва да потърси квалифицирана медицинска помощ в случай на нужда!

Да отбележим че борбата за намаляване на броя на земното население бушува отдавна. Когато имаме необразовани хора, кабалът излиза напред с нескончаеми войни и/или организиране на масов глад срещу тях. В образованите страни кабалът използва тихи и подмолни методи.

Ще се постараем да осветлим всички аспекти на тази борба. Нека читателят има предвид че материалът е почти необятен и ще отнеме доста време за превода. Но наградата ще бъде знанието. Знанието на нещата позволява ориентиране в сложни ситуации и избягване на увреждания. Нашето мнение е в противовес на официалната кабалска наука и кабалските средства за масова информация. Нека читателят да се запаси с търпение и да прочете докрай нещата, след което той (тя) сам ще си направи заключение. Праволинейност в мисленето не се препоръчва. Читателят трябва да излезе от кутията в която се намира и да погледне нещата по нов начин, отвисоко.

Тихи и подмолни методи

  • Задължителни ваксинации
  • Храната и лекарствата като оръжие
  • Електромагнитна радиация
  • Умствен контрол
  • Необявена икономическа война
  • Замърсяване на околната среда
  • Нанотехнология в храната, водата и въздуха
  • Зъбите

По Стийв Джоунс

Натрупването и използването на ядрени, химически и биологични агенти, оръжия и военни действия, отравянето и замърсяването на хранителните и водни запаси на планетата, въвеждането и употребата на смъртоносни фармацевтични лекарства в обществото, изменението на МТО-времето и предизвикването на земетресения, вулканични изригвания и цунами чрез електромагнитни психотронни оръжия както на Земята, така и в Космоса, насърчаване на хомосексуалността за ограничаване на растежа на населението и разпространение на смъртоносния вирус на СПИН, принудителна стерилизация в страни като Китай, принудителни ваксинации, аборти, евтаназия и др.

Смъртта и управлението на това кой живее и кой умира, се превърнаха в централния организиращ принцип на 21 век.

Международната кампания за елиминиране на „безполезните ядещи“ (според Римския клуб) от името на привилегирования управляващ елит на планетата със сигурност ще поеме по-нежелана такса, тъй като нивата на глобалното население продължават да се увеличават.

За да приложи своето „окончателно решение“ за обезлюдяване на 4-5 милиарда души от Земята, световният елит несъмнено ще впрегне нововъзникващите биотехнологични и нанотехнологични индустрии, за да създаде супер „вирус като биологично оръжие“, създаващ глобална пандемия за „унищожаване“, за която само те ще имат лек.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial