Кой какъв е

Тази страница е в процес на постоянно обновяване и усъвършенстване

Бенджамин Фулфорд

Докладва всеки понеделник със своите разследания и геополитически новини от цял свят. Докладите се основават на информация от широк кръг източници, включително Якуза, МИ6, масоните, ЦРУ, КГБ, Мосад, триадите, китайското правителство, японското военно разузнаване и др. Докладите предоставят актуализации и обобщения на последните събития от продължаващата тайна война за контрол над планетата Земя. Независим и не е свързан с никоя корпорация или правителствена организация. Първият му бюлетин излиза през декември 2009 г.

Той е искренно и дълбоко вярващ евреин, следващ неотклонно всички норми и канони на еврейската религия!

Забележка: В понеделник се появява само около една трета от доклада. Към четвъртък-петък се появява останалата част от него. Това е свързано с продажбената стратегия на автора и молим читателите да имат търпение докато цялата част се появи на нашия сайт. Отчитайки незнанието на английски от читателя ние изпускаме почти всички линкове от оригиналните бюлетини.

Актуализация: Вече сме абонирани за неговите доклади. Съвместно с нашия колега Deusson ускорихме излизането им към вторник по обяд българско време. По искане на читателите сега вече поставяме всички препратки плюс нашите коментари под линия. Самият оригинален доклад може да бъде намерен чрез методите, описани на страницата Източници. Освен това даваме кратки инструкции относно верността на поднесената от Фулфорд шокираща информация.

Робърт Морнин’ Скай

В превод името му означава Робърт Утринното Небе. Да дадем думата на него:

Наричам се „Утринно Небе“ … Робърт Морнин’ Скай

Дядо ми беше един от шестимата млади индианци-спасители. Когато бях малък дядо ми разказа историята за неговия посетител от Звездите. Той и приятелите му са го наричали „Звездният старейшина“, име дадено в знак на уважение. Но с течение на времето името му беше разкрито на младежите. Той се нарича … Бек’Ти.

Историята на Човека и Земята, представена от Бек’Ти, е едновременно вълнуваща и плашеща. Създаването на Човека и неговото място в галактиката е изяснено, но в този процес неговото благородство и гордостта му ще бъдат наранени. Обяснени са феномените на отвличане и на придружаващите ни сиви същества, бидейки неразделна част от историята на човека, но са обяснени в рамките на целите на Звездните Същества относно Човечеството.

Над нашите глави бушува завоевателна галактическа война…

Земята … и Човекът … е наградата.

Това е моята история…

Това е историята на дядо ми … и … това е историята на Бек’Ти.

Кори Гуд

Интуитивен Емпат (човек с паранормална способност да възприема психическото или емоционалното състояние на друг индивид) – ИЕ. Завербуван е чрез МИЛАБ на възраст шест години. МИЛАБ означава отвличане (със специална военна цел) на личности с изключителни способности, индоктринирането им, и обучаването им за (военни) черни операции. Тази терминология е част от терминологията за Тайните Космически Програми (ТКП).

Обучените личности вземат участие в ТКП за да помогнат на колегите си със своите изключителни способности. Гуд е трениран и служи в програмата МИЛАБ през 1976-1987. Към края на времето си в МИЛАБ, той е назначен да играе ролята на ИЕ за ротационен Стол на Делегат на Земята (който стол принадлежи на тайни земни правителствени групи; ротационен е защото различни хора сядат на този стол по различно време) в Извънземния Супер-Федерационен Съвет от „човешки тип“.

ИЕ-способностите на Гуд изиграват важна роля в комуникацията с („взаимодействието с“) неземни същества, като част от една от ТКП. По време на 20-годишната си служба той е имал разнообразен опит и задачи, включително Програмата за Прехват и Разпит на Нарушители (ППРН), прехвърляне в ССКИ (Спомагателни Специализирани Космически Изследвания), КМК (Кораб от Междузвезден Клас) и много други.

Гуд продължава своята работа по ИЕ сега и остава в пряк физически контакт със Сините Авианци (от Алианса на Сферичните Същества), които са го избрали за делегат за взаимодействие с множество федерации и съвети на извънземните от тяхно име, връзка със Съвета на Алианса ТКП и за доставяне на важни послания за човечеството.

Уилям Томпкинс

Работейки десетилетия във Военноморските сили на САЩ, водейки дейността на аерокосмическите корпорации и организации, поддържайки военноморските сили с множество постижения, Бил реши да оглави забележителния си живот със своите вътрешни разкрития за ТКП на ВМС.

Автор е на документалната творба Предпочетен от Извънземните, излязла през декември 2015. Справедливо можем да кажем че това е началото на Разсекретяването, и по специално за съществуването на Нацистката ТКП.

Робърт Дейвид Стийл

Морски пехотинец и бивш агент на ЦРУ. Робърт Дейвид Стийл е концептуализатор на интегрираната изборна реформа (#UNRIG) и интеграцията на холистичния анализ, реалната цена на икономиката, и Безплатния Източник за Инженерство на Всичко, така че да можем да постигнем проспериращ мирен свят с 10-20% от цената на проваления западен икономически модел, обременен от банки и адвокати.

Участвал е в Международния Криминалн Съд като съдия.

Джозеф Фарел

Физик и историк, автор на многобройни документалнни книги за нацистите.

Том ДеЛон’

Американски музикант, автор на песни и продуцент на филми от групата Блинк-182. През 2015 напуска групата и започва да се занимава с уфология (НЛО-логия).

Известен с поредицата си Секрет-Машини (Sekret Machines, не е грешка), смесен жанр от романи и документалистика посветени на НЛО и ИЗ технологии.

През април 2016 е публикувана първата творба от тази серия – Преследване на сенките. Под форма на роман, базиращ се на реални събития, обединава историите на няколко души, елитни източници и един пилот от строго секретната база Зона-51 в Невада, САЩ. Можем да считаме че това е една голяма крачка напред в областта на разсекретяаването на ТКП, макар и под формата на роман, оглавена от появата на Уилям Томпкинс през декември 2015 г.

Дейвид Уилкок

Дейвид Уилкок е професионален преподавател, създател на филми и изследовател на древните цивилизации, науката за съзнанието и новите парадигми на материята и енергията. Той е автор на „Ню Йорк Таймс“ – бестселърите „Разследвания на Източниковото Поле“, „Синхроничен ключ“ и „Тайните на възнесението“. Семенните му мисли и опит в съзнанието са достигнали стотици хиляди хора чрез широкото му присъствие онлайн в DivineCosmos.com. Уилкок живее в Калифорния.

Ричард Бърд

Американски морски офицер и изследовател. Носител на Медала за чест, най-високата награда за чест за доблест, присъдена от САЩ.

Известен с операцията „Висок Скок“, която той лично ръководи през 1946 – 47 г. Резултатите от тази операция са засекретени. Спекулациите казват че му е било нанесено съкрушително поражение от нацистките НЛО в Антарктида, базирани в своя секретна база там. Според друг спекулативен източник, той е претърпял това поражение от Съветския Тихоокеански Флот.

Така или иначе трябва да се признае огромния му принос в изучаването на Антарктида!

Захария Ситчин

Привърженец и популяризатор на палео-контактите (древните астронавти) и на чуждопланетния произход на човека. Атрибутира създаването на древната шумерска култура на Анунаки. Ситчин заявява че Анунаки са ИЗ от планета, която е зад Нептун. Тази планета той нарича Нибиру. Той предлага теорията че Нибиру се движи по крайно удължена орбита и прави една обиколка около слънцето за 3600 години. Ситчин се застъпва за хипотези, в които извънземните събития играят значителна роля в древната човешка история. Автор на 17 предимно документални творби.

Земни персонажи

 • Гонзалес, Контакт за АСС също и основен съюзник на Кори Гуд в рамките на Алианса ТКП. Гонзалес е псевдоним за да се спази секретността
 • Дрейк, Връзката с позитивните военни
 • Зигмунд, Псевдоним, подполковник, впоследствие полковник, ВВС – САЩ, един от най-високите рангове в ТКП, принадлежащ към негативните групировки. Кори Гуд го упреква че е инфилтрирал Алианса ТКП с незнайна цел. Неговото присъствие в Алианса е малко под въпрос, затова и отношението на Кори към него е крайно внимателно
 • Тереза Мей, Бивш министър председател на Великобритания, за която Фулфорд няколко пъти споменава че е дъщеря на Адолф Хитлер
 • Ангела Меркел, Канцлер на Германия (фев. 2020), за която Фулфорд няколко пъти споменава че е дъщеря на Адолф Хитлер. В групата задно с Хилари Клинтън и Рокфелер
 • Доналд Тръмп, 45-ти президент на САЩ, завършил Йезуитския Университет Фордхам в Ню Йорк, представител на Гностичните Илюминати, контролиран от Ротшилдите, заобиколил се с група ционисти
 • Хилари Клинтън, Кандидатка за президент през 2016. Заедно със съпруга си известни с един дълъг списък от убийства (вкл. Муамар Кадафи), с незаконните продажби на Американски секретни технологии на китайците използвайки не-осигурен имейл сървър (където всеки може да влезе и да чете) и др. незаконни сделки
 • Дмитри Медведев, Бивш зам на Путин, за когото Фулфорд казва че е ИЗ (хибрид)
 • Джефри Епщайн, Агент на Мосад в САЩ, педофил и организатор на педофилни пръстени, изнудвач. Робърт Дейвид Стийл вярва че той е жив и здрав в Израел в компанията на млади момичета
 • Принц Андрю, Великобритания, Замесен в педофилни вериги, помощник на Джефри Епщайн
 • Стивън Спилбърг, Широко известен американски филмо-производител, имплициран в педофилия
 • Бенджамин Нетаняху, Израелски премиер, поклонник на сатаната, имплициран в атаката срешу Фукушима на 11 март 2011
 • Си Дзинпин, Китайския генерален секретар на ККП. Съществува информация че има няколко двойника
 • Марк Зукърбърг, основателят на фейсбук, също така известен като Джейкъб Грийнбърг

Извънземни персонажи

 • Бек’Ти, Извънземен, спасен от шестима индианци на 13 август 1947 г. в Ню Мексико, САЩ. Извънземният разказва на шестимата тайната история на планетата Земя, Слънчевата система и на човечеството. Виж Звездният Старейшина и Документите Тера, преведени от издателство Паралелна Реалност
 • Тиър-Еир, Ра-Тиър-Еир, Основната фигура от Ра / Сините авианци / АСС, контактуваща с Кори Гуд
 • Ари, Главен персонаж от Групата Аншар, позната на Кори
 • Мика, Човешка ИЗ група, Олмеки, познат на Кори
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial