Събитието

Предизвикано откровение: Събитието и Възнесението

Или защо излязохме с този сайт пред българската публика


Здравейте!
Радвам се, че попаднах на български сайт, който разяснява какофонията от информация из социалните платформи.
Ровейки са още, попаднах на това:

conspiracydailyupdate

Моля за нещо като коментар от ваша страна. Основното е, това което се иска от всеки от нас?
Любка


Този въпрос висеше във въздуха от доста време. Радваме се че нашата посетителка е направила задълбочено проучване за да го изкара наяве! Въпросът за Събитието. Една от главните цели на сайта е да информира за предстоящото събитие, което представлява всъщност един гигантски преход (с или без Възнесение, Ascension) към Епохата на Водолея от една страна, и/или към участък от вселената с различни физически свойства (като например, повишена плътност, което също така значи и повишена енергия).

Кратка предистория: Според доста източници през декември 2012 трябваше да стане края на света или най-малкото голям хаос. Теорията се дискредитира сама от себе си. Впоследствие научихме че събитието се отлага, но не се отменя. Т.е., има сериозни основания да се счита че нещо ще се случи сравнително скоро. Ние не можем да гарантираме за това! Идеята е да се подготвим психически за големите промени, които ни очакват. Например, многократно зачестиха появите на НЛО над България! Затова, ще се постараем да представим нещата предвид всеки един присъщ аспект.

Имайте предвид че ние ползваме източници които в доста неща си противоречат. Затова ние приветстваме всяко едно мнение, дори с противоположен характер. Очакваме мнения от духовенството, от църквата и др., които вероятно са доста по-добре запознати с библейския апокалипсис. Още повече, нещата по света се развиват в този вид сценарий, и ние трябва да разполагме с добра информация! Ако имате нещо важно да кажате моля контактувайте ни и ние ще го публикуваме. Тази информация трябва да бъде в публичната сфера поради изключително важния си за оцеляването ни характер! И така, да преминем към детайлите:

Източници

Бенджамин Фулфорд – няма нищо за Събитието, но пише многократно че в момента сме свидетели на събития с библейско значение; за позитивните военни (Белите шапки); за освобождението на планетата Земя. Не стъпва леко в територията на НЛО, но ни дава обзор на изкуствения интелект (който е явно от извънземен произход) и загатва за извънземните бази в Антарктида. Защо го даваме тук? Защото за да стане събитието, земята първо трябва да бъде освободена от тъмните сили!

Кори Гуд – заедно с Дейвид Уилкок застъпват идеята че 2012 ще се случи някъде преди 2023. Само хора от типа „Обслужване на другите“ ще могат да прескочат през теста за новия свят. Не сме сигурни, но Уилкок май че писа някъде че преходът към новия свят ще бъде възможен само чрез смърт. Ние не искаме да всяваме паника или страх, защото не е ясно доколко това е истина. Затова и приехме най-лесното обяснение, чрез Съпротивата Кобра. Освен това Кори Гуд писа че Алиансът ТКП е изпратил космически кораб (виж „Слънчевата светкавица и възнесението“ там) до областта на бъдещото влизане на Слънчевата система в мястото с по-висока плътност (и енергия). Този кораб е направил системни изследвания в тази област на вселената и Алиансът вече има конкретна информация (секретна засега).

Уилям Томпкинс ни казва че всички от ТКП знаят за Събитието.

Източникът горе, conspiracydailyupdate, казва че ще има три вълни на възнесението – 2020-2022 (светът няма да е същия дори когато заключването свърши), 2023-2024, и 2025. Ще го планираме за превод! Има доста детайли.

Съпротивата Кобра – добре е да сте запознати с крайъгълните доклади на Кобра, преведени на нашия сайт. За тези които бързат, имаме една обобщаваща статия, за резултатите от медитацията за Епохата на Водолея плюс доклада който последва десетина дни след това.

Какво

Каква е същността на Събитието? Ярка светкавица идваща от централното галактично слънце, след което Кобра ще арестува всички от Дълбинната държава, без извънредно положение. Всички минават – в това число и лошите хора. Според Уилкок-Гуд ще има нещо като изпитание преди Възнесението, т.е., завършване на процеса, и само тези с позитивен уклон ще преминат, а другите – не. Те също дават идея за осигуряване на портал към друга планета, където недоволните могат да продължат по стария начин. Започва въвеждането на основите на златния век!

Кога

Най-общо – отсега до 2025. Защо 2025? Кобра го обяснява с това че от 1975 е отворен 50-годишен портал, до 2025. Кога точно ще настъпи – не може да бъде определено от човека. То ще дойде от галактична инстанция.

Как

Как точно ще стане?  Уилкок и Гуд излязоха с един платен курс за това как да се приготвим за Възнесението, което предизвика недоумение у нас! Липсва достъпна информация по този въпрос. Детайлите. Ако научим нещо ще го публикуваме.  Надяваме се посетителите сега разбират защо това което става на повърхността е толкова силно свързано с извънземните!

Какво се иска от нас

Засега главното е да гледаме позитивно на живота и да „внедрим“ такъв мисловен манталитет у нас. Вижте Посланието от Сините Авианци, които са авторите на „Закона за Един (единното)„. Кобра идва със същото предложение по принцип. Ащар Шеран идва с подобни заявления. Трябва добре да отворим съзнанието си и да приемем, че има позитивни извънземни които всячески се стараят да ни помогнат. Те водят една широкомащабна галактическа война над главите ни която цели нашето освобождение! Любов към Ближния! Ние всички сме братя и сестри! Да добавим – да отстоим срещу корумпираното правителство! Нали знаем че свободата никой няма да ни я поднесе на тепсия!

bgprevedi.com

Споделете:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial