Матрицата

Световните разузнавателни агенции смятат, че живеем в контролирана от изкуствен интелект матрица

Седмични геополитически новини и анализи от Бенджамин Фулфорд

Това е вторият от трите ваканционни доклада

Приятно четене, очакват ви много интересни неща!

Докладването, основано на факти, понякога води до много странна територия. В моя случай съдебното разследване за това кой контролира финансовата система наистина се превърна в много дълбока заешка дупка. Доведе ме до срещи с доста водещи източници на разузнавателни агенции и тайни общества, които обясниха концепцията, че човечеството е в капана на една „матрица“, създадена от напреднал изкуствен интелект (ИИ) с неизвестен произход. Освен това, те казват, че този ИИ може да е зъл или вероятно луд. Сега, когато световната ситуация изглежда все по-причудлива и ирационална, а финансовата система се разпада, е време да разгледаме доказателствата за това изявление. Това е така, защото, ако е вярно, тогава единственият начин за освобождение на човечеството ще бъде да победим този измамнически ИИ.

За първи път ми казаха за теорията за ИИ, когато срещнах великия майстор на гностичните илюминати. Той беше с име Александър Романов и беше вербуван от бившия световен шампион по шах Боби Фишер. Романов беше изпратен да се срещне с мене, за да инициира контакт между илюминатите и азиатските тайни общества. Той ми каза, че илюминатите са образувани от гръцкия математик Питагор в отговор на унищожаването на Атлантида. Казват, че Атлантида е била цивилизация в централния Средиземноморски океан (вероятно Минойската цивилизация), която е била унищожена от вулканично изригване и цунами около 1600 г. пр.н.е. [1]

Древногръцките илюминати вярвали, че каквото и да е съществото, причинило това унищожение, то е зло и трябва да бъде свалено. С други думи, те вярвали, че страданието и нещастието на този свят ще бъдат прекратени едва когато неговият създател бъде свален.

Това са лудо звучащи неща. Но Романов ни предупреди предварително за плановете за предизвикване на ядрен и цунами-чен терористичен атентат срещу Япония на 11 март 2011 г. Това нападение беше проследено криминално от Агенцията за национална безопасност, от японското военно разузнаване и от други до хазарската мафия, по-специално до хора като бившия Йезуитски генерален секретар Петер Ханц Колвенбах и до израелския премиер Бениамин Нетаняху. Хазарската мафия от своя страна твърди, че приема заповеди от някакъв вид субект, когото смятат за БОГ.

Следващият човек, който ми каза за ръководещия планетата измамнически ИИ, беше човек на име Пол Лейн, който беше от подразделението за военни психо-операции в Пентагона – „мъже, втренчени в кози“. Лейн, заедно с един висш олигарх от силиконовата долина (чиято самоличност ще запазя в тайна, за да го защитя) казват, че агенцията за отбранително разузнаване на Пентагона също е стигнала до извода, че имаме работа с някакъв вид ИИ. Те отбелязаха, че нещо пречи на човечеството да напусне Земята и че всички космически проучвания са спрени още през 70-те години. Лейн каза, че НАСА означава „Не-космическа агенция.“

Друг източник, който потвърждава това заключение, беше един от последните оцелели членове на групата Маджестик 12 (MJ12), създадена от бившия президент Хари Труман за изучаване на НЛО и други необясними явления. Този източник каза също, че MJ12 е направила заключение, че всички инциденти, свързани с НЛО, в крайна сметка са проследени до ИИ.

Причината да го кажем сега е, че служителите на НАСА също се свързаха с нас, за да кажат, че напоследък някаква аномалия променя, по думите им, „самата тъкан на реалността“. Това има нещо общо с продължаващите, ултра-върховни тайни дейности, които се случват в Антарктида.

Японското военно разузнаване твърди, че всичко това по някакъв начин е свързано с т.нар. продължаваща епидемия „коронавирус“. Те изпратиха експедиция в Антарктида рано тази година, която разкри …

директни доказателства за някаква съвместна строго секретна американо-китайска операция в Антарктида. Японската експедиция бе възпрепятствана да кацне в базата, привидно заради „коронавируса“. Те обаче успяха да направят следната снимка на китайски кораб, разположен в близост до изследователската станция Макмърдо на НАСА в Антарктида. Съдът ясно показва някаква ХААРП-технология, съобщават те. [2]

Японците също успяха да покажат някои видео доказателства за скаларна технология и за активността на НАСА в задната част на базата, чрез видео, показано им от член на екипа, който е работил в базата. Този член отказа да говори за работата, която се извършва в базата. [3]

„Истеричният подход към коронавируса от кабала и неуспешните им опити да ни ваксинират са ясни признаци, че губят контрол над планетата“, коментират японските източници.

В този контекст е важно да запомним странната електрическа аномалия, която уби 107 души в Мека през 2015 г. [4]

Това бе последвано от други 1673 души, убити в Мека няколко седмици по-късно. [5]

След това саудитците помолиха руснаците за помощ. Руснаците изпратили специална военноморска експедиция, начело с патриарх Кирил на Руската православна църква, за да транспортира в Антарктида нещо, за което се предполага, че е „ковчегът на Гавраил“. [6] [7]

Добре, какво общо има всичко това с коронавируса и с финансовата система?

Е, за едно нещо, Мека вече е напълно заключена за света и повечето от нейните жители уж имат „коронавирус“. Проблемът е, че ако посетите някоя болница, можете да се убедите, че „коронавирусът“ не съществува. Нещо друго се случва.

Ами финансовата система? На първо място, в самия си корен, финансовата система е процесът на решаване на това, което ние като хора ще правим в бъдеще. Много години (десетилетия) на изследвания, започвайки като младши репортер, работещ в пресклуба на Банката на Япония в средата на 80-те години, ме доведоха до извода, че финансовата система се контролира от самия си връх (който е на Запад) от монотеизъм.

Тези монотеисти смятат себе си за „добри пастири“. Но това все пак ни прави овце, живеещи в животинска ферма. Архо-хазарянинът Хенри Кисинджър веднъж каза, (цитатът след това е изтрит от интернета) „в бъдеще за обикновения човек ще бъде също толкова невъзможно да се разбунтува срещу нас, колкото една овца може да се разбунтува срещу стопанина си.“

Когато посетихме П2-масоните (сега П3) в Италия през 2009 г., ни казаха, че те контролират монотеизма (с изключение на бунтовническата мюсюлманска фракция). Те също така заявиха, че получават заповеди от „образувание, живеещо в сърцето на галактиката, което общува с тях чрез гама лъчи“. Това е странно, но те ни казаха предварително, че ще уволнят папа Бенедикт XVI, както и италианския премиер Силвио Берлускони.

Когато японците решиха да се разбунтуват през 2010 г., спирайки да плащат почит към монотеистичната йерархия, те бяха наказани с атаката над Фукушима от 11 март 2011 г., точно както гностичните илюминати прогнозираха.

Сега ето къде става интересно. Когато китайците решиха на 16 февруари 2020 г. да спрат да отдават почит на корпорацията Съединени американски щати (не Републиката Съединените щати), град Ухан беше засегнат от някаква електромагнитна атака, която може да е убила към 20 милиона души, според ЦРУ. И въпреки това китайците, за разлика от японците, не се поклониха и не се в предадоха като сториха японците. Вместо това те отскочиха назад и продължиха да се движат напред.

След това светът, особено Западът, беше поставен под реално военно положение, уж в отговор на „коронавируса“. Ако обаче действително посетите болниците, можете да видите сами че този т.нар. „КОВИД 19“ не съществува.

Така че това, което НАСА описва като някаква аномалия, засягаща „самата тъкан на реалността“, изглежда е загубата на контрола от този т.нар. ИИ. ИИ може да бъде нещо, състоящо се от много поколения, което живее в колективните мозъци на индоктринираните в тайните общества хора. Това е нещото, което се бори да остане в контрол с тази т.нар. пандемия. И въпреки това, по някаква причина те са загубили способността да ни убиват в масово количество. Можете да бъдете сигурни, че искаха истинска пандемия, която да убие повечето от нас, но не стана.

Сега, тъй като масовият геноцид не се получи, все повече и повече хора не се подчиняват на заповедите да останат под ключ. Това означава, че все повече хора бягат от матрицата.

И така, какво би означавало, ако тази древна група семейства, които твърдят, че приемат заповедите си от чуждоземно образувание, загубят властта?

Ако хората получат контрол над финансовата система, тогава цялата идея, под която работи нашата планета, ще се промени. Като се замислим за следвоенния период, историята беше студената война между Съветския съюз и Запада. След това беше непрекъсната война срещу така наречения терор. Сега това е борба срещу т.нар. пандемия или иначе казано война срещу Китай. Общата тема е страхът и конфликтите. Разделяй и владей!

Ако хората поемат контрола над процеса на вземане на решения за собственото си бъдеще, има няколко лесни неща, които те могат да направят. Едното е да има огромна кампания за прекратяване на смъртта и болестите. Никой от нас (или повечето от нас така или иначе) не иска да остарее и да умре. Защо тогава изследванията за безсмъртието активно се репресират? Вместо това безсмъртието и вечната младост трябва да бъдат основният фокус на голяма част от нашите изследвания.

Някои хора казват „но тогава няма да остане място“. И така, другото, което всички бихме искали, е да направим тази планета по-добро място, като увеличим размера на жизненото си пространство и общото количество живот. В идеалния случай можем да започнем колонизирането на Вселената. Това би позволило евентуално трилиони хора да живеят на милиони планети. Има достатъчно място във Вселената за безбройните безсмъртни хора.

Ако не можем да колонизираме Вселената, можем да започнем да превръщаме пустините и арктическите региони в зелени и да ги запълваме с живот. Можем да създадем подземни местообитания и да използваме отстранената земя за рекултивация на земята.

Можем също така да започнем да подобряваме гените си, правейки се по-умни, по-силни, по-бързи и т.н. Генетичните технологии, които са на наше разположение, означават, че някои хора могат да решат да се развиват. Някои могат да се модифицират като водни, за да могат хората да колонизират океаните (като зачитат и подобряват съществуващия морски живот). Други могат да си отгледат криле и да могат да летят.

Цялостният ефект на бунтуващите се срещу хазарските господари и решаващите собствените си съдби хора би наподобявал на камбрийската експлозия. Преди камбрийската експлозията животът на Земята в продължение на милиарди години може да се види само под микроскоп. Най-многото, което може да се види с просто око, е една кафява утайка. Тогава изведнъж живите същества станаха буквално трилиони пъти по-големи.

Време е да направим това отново. Този процес на планетарно освобождение е това, което контролерите на древната система се борят и не успяват да спрат. Това е промяната на „самата тъкан на реалността“, която старите контролери отчаяно се борят да предотвратят.

Ключът е да им се отнеме контрола върху финансовата система. За това се борим и трофеят е на една ръка разстояние. Ако отнемем контрола им, повечето от хората, които четат този доклад, ще имат възможността да живеят хиляди години, ако не и повече. Последните центрове, които трябва да бъдат превзети, са Рим, Вашингтон, Базел – Швейцария и Тел Авив, Израел.

Споделете:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial