САЩ

Сега САЩ е провалена държава и какво трябва да се направи

Седмични геополитически новини и анализи от Бенджамин Фулфорд

Това е последният от трите ваканционни доклада

Приятно четене, очакват ви много интересни неща!

Забележка за читателите, това е последният от предварително написаните летни доклади. Редовното отчитане ще се възобнови с изданието от 3-ти август.

Недекларираният фалит на Корпорацията Съединени американски щати на 16 февруари и последвалият хаос са знак за света, че САЩ при сегашното му управление е провалена държава. Тази седмица ще разгледаме как се случи това и какво да направим за ситуацията.

На първо място, според различни оценки, включително от борда на Федералния резерв в Атланта, БВП на САЩ е спаднал с 50% тази година. Съединените щати също (отново според места като ФРБ) имат нефинансирани задължения от над 200 трилиона долара. Това включва външния дълг, държавния дълг, нефинансираните пенсионни задължения и др. Ако БВП наистина е спаднал наполовина до около 10 трилиона долара, това означава, че дългът е над 20 пъти по-голям от годишния доход на САЩ. Това означава, че ако всички американци дават половината си пари за изплащане на дълга, биха били необходими 400 години за това.

Има и други признаци на дълбоко де-функциониране. Американците харчат 17,7% от БВП за медицински разходи; повече от два пъти от процента в другите страни. Въпреки това всяка година продължителността на живота на американците намалява. Те имат криминална лекарска върхушка, която трови хората с канцерогени и със замърсени ваксини, за да увеличи броя на болните, от които те могат да изсмучат пари.

Тогава идва затворническата индустрия, която поставя хората в затвора по невалидни причини (като положително тестване за марихуана), само за да могат да печелят от робския затворнически труд. В световен мащаб един от 5 души в затвора е американец. Съединените щати с 330 милиона души имат 2,3 милиона души в затвора, в сравнение с 1,6 милиона души в затвора в Китай, който има население от 1,5 милиарда. [1]

Разликата между богатите и бедните в САЩ е най-голямата в развития свят. Реалният жизнен стандарт на 90% от американците намалява от началото на 70-те.

Друг проблем е корпоративната медия, която сега не излъчва почти нищо, освен пропаганда и лъжи. Това е в тандем с политическа система, която е парализирана от вътрешната борба и корупцията. Демокрацията в САЩ е мъртва откакто Джордж Буш-младши открадна изборите през 2000 година.

Както и да е, вие виждате картинката. Според източник на МИ6 „Америка е приключена.“

Очевидният отговор е сегашният режим във Вашингтон публично да обявяви фалита. Това ще премахне дълга за една нощ. Администрацията на президента на САЩ Доналд Тръмп се опитва да „направи Америка отново велика“. Всъщност Тръмп вече отхвърли вътрешния дълг, като национализира ФРБ и предаде парите директно на корпорации и физически лица.

Това работи вътрешно, но тъй като САЩ дължат пари на останалия свят, американският народ трябва да пре-договорира дълга си с останалия свят. Не забравяйте, че корабите пристигат в САЩ, пълни с неща и напускат празни вече повече от 40 години. Всичко беше платено с американската кредитна карта, но сега други държави искат пари в брой. Ето защо в магазините се изчерпват толкова много стоки. САЩ не разполагат с пари, за да поддържат жизнения стандарт, за който се плаща с дълг.

Останалата част от света, особено основните кредитори Япония и Китай, са готови да отпишат дълга, но първо искат промяна в управлението. С други думи, те искат американците да се освободят от вавилонското дългово робство на хазарската мафия.

Този процес започна с арестите и извън-съдебните убийства на висшия хазарски, почитащ сатаната елит. Семейство Буш го няма, Рокфелерите загубиха президентството, когато Хилари Рокфелер беше победена, а много политици и т.нар. знаменитости изчезнаха.

Все пак ситуацията все още е като един гущер, който си откъсва опашката, за да избяга. Истинският контрол над Съединените щати все още е в ръцете на …

покланящите се на Сатаната хазари като Джаред Кушнер, семейство Ротшилд и Бениамин Нетаняху.

Спомнете си, когато Доналд Тръмп беше бизнесмен, всеки път, когато фалираше, той бе спасяван от Ротшилдови. Това е въпрос на обществено достояние. Кушнер закупи скандалния имот на 5-то авеню №666, където разработиха микрочипове за имплантиране в хората.

Сега нека разгледаме какво още не се е случило. Нямаше юбилейно или еднократно отписване на всички дългове – публични или частни. Не е извършено преразпределение на недобросъвестните активи. Не е извършена амнистия за ненасилни престъпници.

На корпоративните медии все още им е позволено да измислят лъжи и да всяват страх ден след ден.

Също така американците биват атакувани с биооръжие и електромагнитно излъчване от 5Г, за да ги принудят да вземат ваксините. Тези ваксини, според Агенцията за национална безопасност, съдържат микрочипове, променящи поведението, и работят в тандем с 5Г-сигналите. Американците сега са обсебени от своите „кредитни оценки“, знак за пълно дългово робство.

Другото, което трябва да се отбележи, е, че нямаше разсекретяване на скритата технология и публично признаване на тайната космическа програма от Тръмп или от неговия режим. Вместо това те създадоха военнокосмическата сила, която досега сякаш е здраво заседнала на повърхността на тази планета.

С други думи, въпреки реалния напредък, постигнат от Тръмп и неговите хора, техните усилия далеч не достигат до втората американска революция, която е толкова необходима.

Има група, предлагаща решение, което включва сливане между Съединените щати и Канада за създаване на Съединени щати на Северна Америка (USNA). Такова образувание би било в състояние да рестартира континента с истински нов старт.

Предложението изисква юбилей или пълно отписване на всички дългове, публични и частни. То също така призовава за еднократно преразпределение на активите, така че всяко северноамериканско домакинство да притежава собствен дом и да има равностойност на 400 хиляди долара активи. Да има и еднократна амнистия на ненасилни престъпници. Това включва 47% от федералните затворници по обвинения за наркотици.

Другите предложения включват разграждането на доминираните от хазарите медийни картели. Това включва не само корпоративните медии, но и технологичните гиганти, компаниите за учебници и др. Настоящият режим на лъжи и пропаганда да бъде заменен с истина и факти.

Друга идея е да се премести столицата на USNA от Вашингтон. Предложен е щатът Северна Дакота, защото е географски център на Северна Америка. Всяко такова решение обаче да бъде взето демократично, според волята на хората.

Американският военно-промишлен комплекс също да претърпи цялостна трансформация „от меч към рало за оран“. За да се получи подкрепата на това мощно лоби, трансформацията трябва да започне с общо 20% увеличение на заплащането. Високотехнологичните военни компании ще бъдат преоборудвани за космически проучвания и за осигуряване на футуристични транспортни устройства. Американските войски ще бъдат преразпределени за опазване на природните резервати и на слабите и бедните в света.

Здравната система трябва също да бъде изцяло преструктурирана. Детайлите ще бъдат разработени от експерти според най-добрите световни практики. Освен това, в основата трябва да залегне един съществен принцип. При новия режим застрахователните полици ще бъдат преработени така, че колкото по-здрави са хората, толкова повече пари печели медицинската индустрия. В момента е обратното, колкото по-болни са хората, толкова повече пари печелят медицинската и фармацевтичната индустрия. Именно това създаде стимула за съзнателното разпространение на био-оръжия, канцерогени и други токсини.

Другата промяна с USNA би била, че хората като цяло ще бъдат включени в планирането на бъдещето. Хората ще бъдат питани какво точно бъдеще искат и тогава експертите ще разберат как да го направят.

USNA също ще се управлява от комбинация от възстановена и подмладена демокрация, съчетана с меритокрация. Пентагонът е пример за меритокрация. Добре управляваните корпорации са друго. Всеки може да се изкачи по стълбата, ако има необходимите умения. Новата меритокрация ще бъде отговорна за планирането на бъдещето. Действителната работа обаче ще бъде извършена от частния сектор. Демокрацията би гарантирала, че меритократите няма да станат самообслужващи се елитни групировки, като ги поставят твърдо под контрола на хората.

Семейството на Златния дракон предлага безвъзмездно да отпусне безброй трилиони долари, за да гарантира, че USNA ще бъде добре финансирана, и да може да се стигне до действителен старт. Останалият свят също е готов да помогне на американския народ, тъй като той се отърсва от дългите години на вавилонското дългово робство и умствения контрол.

Съпротивата срещу този план идва от хората, които финансират Доналд Тръмп, ционистите, Ротшилдови и техните подобни. Докато те остават в контрол, САЩ ще наблюдават непрекъснато влошаване към анархия и бедност.

Тази есен ще има голям тласък да превърнем това виждане, или подобрената версия на това виждане, в реалност. Подкрепата на военния и разузнавателен апарат от „5-те очи“ (САЩ, Канада, Обединеното кралство, Австралия, Нова Зеландия) в хармония с техните европейски колеги ще бъде от съществено значение. Само обединеният Запад ще осигури САЩ да се издигат като феникс от пепелта, по-силни и по-красиви от преди. Светът се надява и се моли добрите стари приятелски САЩ от миналото да се завърнат скоро.

Споделете:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial