Опит за деклас

Секретарят на ВВС-САЩ и един конгресмен искат да декласифицират тайните космически програми. Написано от д-р Майкъл Сала на 13 декември 2019 г.

На 7 декември на присъстващите на Рейгъновия форум за национална отбрана, състоял се в президентската библиотека на Рейгън, им е казано от секретаря на ВВС Барбара Барет и американския конгресмен Майк Роджърс, че те подкрепят разсекретяването на информацията за тайната космическа програма на ВВС, за да накара обществеността да подкрепи американските космически сили. Техните коментари потвърждават, че ВВС на САЩ са на ръба да разкрият истината зад слуховете за тайната си космическа програма и че космическите сили са жизненоважна част от поредицата зашеметяващи разкрития, които предстоят.

Коментарите на Барет и Роджърс бяха публикувани от Дефенс Нюз (Defense News) в статия на репортера Нейтън Стройт с привлекателното заглавие „Барет, Роджърс смятат разсекретяването на тайни космически програми“. Барет и Роджърс говориха на панел на тема „Следващите стъпки в космоса: стартиране на шестия военен клон на Америка“. В панела Барет каза:

Декласифицирането на част от това, което в момента се съхранява в осигурените хранилища, би било добра идея … Ще трябва да внимаваме какво декласифицираме, но има много повече закласифицирано от това, което трябва да бъде.

Роджърс, спонсор на първоначалния законопроект на Камарата на представителите за създаване на космически сили / корпус, се съгласи и заяви, че информацията за космическите програми е „преобладаващо класифицирана”.

Роджърс продължи по-нататък върху необходимостта от разсекретяване на тайната инфраструктура на ВВС в космоса, за да спечели обществена подкрепа за космическите сили:

Като членове на Комитета за въоръжени служби и собственици на отбраната ние го разбираме. Но трябва да има и други колеги в Конгреса, които да ни подкрепят да направим промените, от които се нуждаем, и ресурсите, от които се нуждаем за това … Това няма да стане, докато не разберат заплахата и зависимостта, която имаме. И не мисля, че това може да се случи, докато не видим значителна декласификация на това, което правим в космоса, и какво правят Китай и Русия, и как космоса е навлязъл в ежедневния им живот.

Коментарът на Роджърс, че САЩ, Китай и Русия имат тайни космически програми и че обществеността трябва да знае повече за тях, за да подкрепи създаването на космическите сили, е изумително признание за съществуването на конкурентни военни програми с далеч по-напреднали космически технологии отколкото ракетните технологии, използвани от НАСА и други национални космически програми.

Това повтаря коментари на наскоро пенсиониран генерал-лейтенант на САЩ Стивън Кваст в лекция, в която той описа Китай, който развива космически флот:

Те изграждат флот в космоса с еквивалент на бойни кораби и разрушители, които ще могат да маневрират и убиват и общуват с доминиране.

Китайският бъдещ космически флот ще може да съкрати сателитните системи и космическите активи на Америка за една нощ.

В статията си от Дефенс Нюз (отбранителни новини), обхващаща коментарите на Барет и Роджърс, Строут каза:

Двамата отказаха да кажат каква част от черното портфолиото може да се премести като публично, нито кога промените ще започнат да се случват. Но Барет обеща, че ще бъде фокусът на нейния кабинет да се движи напред, знак, че напредъкът може да настъпи през 2020 г.

Два дни по-късно бе съобщено, че в резултат на работата на Комитета за Конференции на Конгреса с цел да разреши конкурентни предложения за космическите сили от Камарата и от Сената, е постигнато споразумение.

Законът за националната авторизация за отбраната (NDAA) за финансовата година 2020 ще съдържа Закона за космическите сили, който официално ще стартира космическите сили в началото на 2020 г. Аз обясних основните разпоредби на Закона за космическите сили в по-ранна статия, достъпна тук.

В сряда, 11 декември, Камарата на представителите прие двустранното споразумение, постигнато за NDAA / Закона за Космическите сили, а сенатът трябва да гласува за него следващата седмица. Президентът Доналд Тръмп вече туитира, че веднага ще го подпише в закон, което прави създаването на космическите сили официално.

Коментарите на Барет и Роджърс относно необходимостта от декласифициране на повече от космическите дейности, тайно провеждани от ВВС-САЩ, последваха само ден след като на 6-ти декември в Конгреса беше постигнато споразумение за приемането на Закона за космическите сили. Това не е случайно.

Всъщност тази последователност от събития е смайващо потвърждение, че Космическите Сили се използват като средство за разсекретяване на ключови елементи от тайната космическа програма на ВВС, която притежава модерни задвижващи и енергийни системи, които ще революционизират космическата индустрия.

Връзката между създаването на космическите сили и разсекретяването на съвременните космически технологии е точно това, което прогнозирах в Тайната космическа програма на ВВС на САЩ. Казано по-просто, разгръщането на космическите сили предоставя средства за разкриване на футуристични технологии, използвани от ВВС по начин, който повишава общественото доверие, поставяйки основата за още по-забележителни разкрития.

Създаването на космическите сили бележи началото на официален процес на разкриване, който ще потвърди че източника на много наблюдения на НЛО, всъщност бяха модерните космически технологии, разработени от ВВС, или аерокосмическите сили на големи държави като Русия и Китай.

Видео-клип

Наскоро ВМС на САЩ разреши издаването на пет патента на революционни електромагнитни задвижващи и енергийни системи, за които един от неговите учени признава, че се развива активно от Китай. Китай има тайна космическа програма, която силно тревожи американските анализатори за национална сигурност, като генерал-лейтенант Кваст, и това е ключов фактор за старта на космическите сили.

След разгръщане на космическите сили през 2020 г. ще бъде създаден етап за по-нататъшни разкрития за революционните космически технологии. Може да се очаква, че обясненията за произхода на такива технологии първоначално ще бъдат казани за талантливи учени като д-р Салватор Паис от ВМС на САЩ, изобретателят на петте патента на ВМС, и подобни пробиви на учените в други национални космически програми. Въпреки това ще бъде много по-трудно да се скрие истината за техния реален произход.

Много от технологиите, използвани в тайните космически програми, разработени от САЩ, Китай и Русия, са конструирани от артефакти, извлечени от руините на древните цивилизации и от катастрофираните извънземни превозни средства, както наскоро твърдят редица инсайдери (вътрешни хора). Сред тях е бившият директор на Агенцията за отбранително разузнаване, вицеадмирал Том Уилсън, който е научил, че основен отбранителен контрактор активно е обратно-инжинирал подобна технология още през 1997 година.

В крайна сметка ще бъде оповестен технологично напредналия извънземен живот, но едва след като създаването и разполагането на космическите сили достигне дотам, че общественото доверие е такова, че общественият срив, предвиден в доклада за Брукингс от 1961 г., няма да се случи.

Докладът на Брукингс, озаглавен „Предложени изследвания за последиците от мирните космически дейности за човешките въпроси“, описва тревожен сценарий какво може да се случи с обществото, ако човечеството не бъде достатъчно подготвено за откриването на технологично напреднали извънземни цивилизации:

Доказателства за неговото [извънземното] съществуване могат да бъдат намерени и в артефакти, останали на Луната или на други планети. Последиците за нагласите и ценностите са непредсказуеми, но биха се различавали дълбоко в различните култури и между групите в сложните общества; решаващ фактор би бил естеството на комуникацията между нас и другите същества…. Антропологичните досиета съдържат много примери за общества, сигурни за тяхното място във Вселената, които са се разпаднали, когато е трябвало да се свържат с непознати дотогава общества, изповядващи различни идеи и различни житейски начини; други, преживели подобно преживяване, обикновено го правеха, като плащаха цената на промените в стойностите и нагласите и поведението.

Основните излитания на военновъздушните сили, обещаващи бъдещи разкрития на класифицирана военна космическа програма и стартирането на космическите сили, е, че официалният процес на разкриване вече е в ход. 2020 г. обещава да бъде вълнуваща година за всички, които искат да научат за тайните космически програми, създадени от САЩ, Китай и Русия, и в крайна сметка да научат истинския произход на тези технологии.

© Д-р Майкъл Сала

Споделете:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial