Хаос

Хаосът се увеличава в САЩ и по света докато хазарската мафия отчаяно се бори да оцелее

Седмични геополитически новини и анализи от Бенджамин Фулфорд

Тази седмица бихме искали да информираме читателите, че нашия бюлетин е под безпрецедентна атака и че вашата подкрепа е необходима сега повече от всякога. Един от основните ни разузнавателни източници в Южна Азия е задържан за неопределено време в затвора при животозастрашаващи условия, основаващи се на фабрикувани доказателства и подправени обвинения. Друг изчезна. Още един беше отровен с рицин. Авторът също беше цел през последните два месеца чрез не по-малко от три опита за отравяне и оцеля с помощта както на хора от Агенцията за национална безопасност, така и на азиатското тайно общество. Тази работа носи рискове, които всички разбираме, но няма алтернатива, освен да се борим, тъй като залогът е съдбата на човечеството.

Също така авторът беше спрян физически да присъства на пресконференция в японския клуб на чуждестранните кореспонденти, за да ми попречат да питам японския министър на отбраната Коно Таро за масовите убийства във Фукушима. Разбира се, подобен тормоз се съобщава от множество медии, които съобщават истината.

Всичко това е част от невероятно истеричната пропагандна война, основаваща се на така наречения корона-вирус КОВИД-19. Виждаме фалшиви новинарски портали като Ню Йорк Таймс, Редит и Докладите Дръдж, запълващи половината от продукцията си с фалшиви истории. Ако видите думите КОВИД, Русия, Тръмп или Хонконг в някои от тези или подобни медии, почти сигурно четете фантазии. Що се отнася до КОВИД, всеки читател може да посети местните болници и със собствените си очи да види какво се случва.

Вярно е, че стари хора умират от пневмония и други причини, както винаги. Но сега на болниците е наредено да заобиколят типичните протоколи за лечение, и пациентите с всякакъв вид дихателни проблеми биват поставяни на вентилатори, водещи до смъртни случаи, а застраховката подкупи болниците чрез стимули да докладват несвързаната смърт като КОВИД. Цялата работа е добре организирано и координирано мошенничество. И въпреки това води до невероятни икономически щети и лични вреди за милиони хора.

Източниците на фалшивите новини за КОВИД са криминалистично издирени до Рицарите на Малта и ложата на П3-масонството.

322 new Covid cases in Mississippi!
322 new Covid cases in Ohio! 
322 new Covid cases in Oman!
322 new Covid cases in Kentucky!
322 new Covid cases in Mississippi! 
322 new Covid cases in Armenia!
322 new Covid cases in Iraq!
322 Covid cases in Bangkok!
322 new Covid cases in Juarez!
322 new Covid cases in El Paso!
322 new Covid cases in Mexico City!
322 new Covid cases in Oaxaca!
322 new Covid cases in WISCONSIN!
322 new Covid cases in IOWA
322 new Covid deaths in DELAWARE
322 new Covid cases in Italy
322 new Covid cases in Massachussetts

(благодаря на Джим Стоун, че забеляза това)

Къде сме виждали този номер преди?

Оригиналният череп и кости могат да бъдат намерени в базиликата на Свети Петър в Рим, църква, построена от майката на император Константин, основател на римското християнство.

Да цитирам Уикипедия:

„Числото „322“ се появява заедно със знака на Череп и Кости и се счита, че означава годината на смъртта на гръцкия оратор Демостен. Писмо между ранните членове на обществото в архивите на Йейл предполага, че 322 е препратка към 322 г. пр.Н.Е., и че членовете измерват дати започвайки от тази година, а не от общата ера. През 322 г. пр.Н.Е. Ламианската война завършила със смъртта на Демостен и атиняните били принудени да разпуснат своето правителство и да установят плутократична система вместо него, като само тези, притежаващи 2 хил. драхми или повече, са можели да останат граждани.“ [1]

Фактът, че това число означава, а и едновременно празнува триумфа на плутокрацията над демокрацията, ни говори точно с кого имаме работа в тази КОВИДна конспирация: семействата, които притежават компаниите от форчън-500.

Те натискат всичките си спирачки, защото контролната им мрежа е застрашена от тайните преговори, които сега се водят по отношение на финансовата архитектура на създаденото след Втората световна война споразумение от Бретън Уудс, според членовете на семейство Ротшилд. Това включва Световната банка, Механизма за глобален дълг, Международната Банка за…

Реконструкции и Развитие, БМР и МВФ, според тях, както и източници на МИ6.

Разговорите между представители на азиатското и западното тайно общества на високо равнище възнамеряват да заменят основаващата се на вавилонското дългово робство настояща финансова архитектура със система, която ще започне с юбилей и ще предложи голям просперитет на всички, а не само на горната част от 0,1%.

Има много неща, които не можем да обсъждаме тук поради чувствителността на тези разговори и крайно реалната физическа опасност, пред която са изправени участниците. Пентагонът, азиатските тайни общества, Британската общност и много други мощни групи подкрепят обсъжданите промени.

Основното бойно поле остават САЩ, след като президентът Доналд Тръмп ефективно национализира операциите на Федералния резерв на САЩ и сега председателят му докладва на него. Това, а не фалшивата вирусна пандемия КОВИД, е истинската причина, поради която на американците им е забранено да пътуват до Европа и до толкова много други страни, твърдят източниците на Агенцията за национална безопасност.

Национализацията на ФРБ в САЩ унищожава много икономически парадигми. Според Атлантския фед, БВП на САЩ е спаднал с 55% към 5 юни. [2]

Ако това е вярно, тогава американският БВП, на основата на паритета на покупателната способност, ще бъде под този на Индия, което го прави третата по големина икономика в света, а не нейната суперсила.

Данните обаче пропускат факта, че благодарение на парите, изпращани директно на хората от национализирания фед, повечето американци не виждат 55% спад на доходите и много – особено близо до дъното на пирамидата – всъщност изпитват по-добър жизнен стандарт. Сега източниците на Агенцията за национална безопасност съобщават, че 8 от 10 американци ще получат облекчение от плащането на наем или ипотека. С други думи, започна някакъв де факто юбилей. Нищо чудно, че вавилонските господари на робите истерично атакуват Тръмп и неговия режим.

Основният проблем на САЩ, разбира се, е, че по-голямата част от местната индустрия е преместена в чужбина (главно в Китай) и ще са необходими години, за да се възстанови. Това води до недостиг на много стоки, особено дрънкулките от Китай. Ето защо Уолмарт започна да продава употребявани вещи.

Европейците, все още под вавилонски контрол, сега заобикалят с каруци лидера на римската кръвна линия Ангела Меркел. В интервю за 5 вестника, което беше широко разпространено от корпоративните медии, Меркел каза:

„Израснахме в известните знания, че САЩ искат да бъдат световна сила. Ако сега САЩ искат да се оттеглят от тази роля на собствената си свободна воля, би трябвало да обсъдим това много дълбоко … В криза с такъв мащаб … това, което трябва да се направи в този случай, е нещо изключително.“ [3]

В интервюто Меркел отправи забулена заплаха че ЕС ще започне да се приближава до Китай. Освен това фактът, че Европа забранява посетителите от САЩ, наистина означава, че се страхуват от идеологическо инфектиране, защото, както лично знам от посещенията си в болници, извинението за КОВИД е фалшиво.

Разбира се, битката вътре в Съединените щати далеч не е приключила, както може да се види от платените протести с насилие, губернаторите, налагащи ограничения на хората, и тежки, почти парализиращи сбивания във Вашингтон. Тази битка ще се засили през лятото. Но в края на деня американските въоръжени сили и полицейските агенции ще надделят. Засега те се събират най-вече около Тръмп.

Нещото, което Q-бойците трябва да осъзнаят, е, че САЩ не са остров. Останалият свят се нуждае от помощта на американските военни за защита на планетата. Хората по света също са готови да плащат щедро за услуги като поддържане на мира, опазване на околната среда и проучване на Вселената. Изправени сме пред планетарна криза на изчезване и унищожаване на околната среда, а американските военни играят ключова роля.

Ето един пример за това, което ще се случи, ако въоръжените сили на САЩ не защитят хората на Земята. Два от нашите източници за новини в Югоизточна Азия бяха нападнати и бяха близо до смъртта в една болница, най-вероятно да им попречат да съобщат за новия геноцид, започнал в Камбоджа. Следващият доклад идва от трети източник, който от съображения за лична безопасност иска да остане анонимен:

Доклад от Камбоджа

След изборите през 2012 г. Хун Сен и неговата партия губят власт, което бе потвърдено от последните общински избори.

В реакцията си Хун Сен обезглави печелившата опозиционна партия HSD. Тогава Хун Сен обяви партията HSD за незаконна. Сега всеки, който критикува правителството по какъвто и да е начин, е вкаран в затвора. Свободата на изразяване и на печата вече не съществува. Всички телевизионни станции и вестници принадлежат на Хун Сен и неговите роднини [(звучи така, сякаш се учат от САЩ)].

Той се възползва от периода на относително спокойствие, след 5 години червено-кхмерска (кхмер руж) и 5 ​​години виетнамска окупация, когато хората започнаха да се радват на новото потребителско общество.

Хун Сен обаче държеше на власт по-голямата част от бившата клика на червените кхмери (Пол Пот), която така и не еволюира. Той също така загуби контакта и подкрепата на младите хора (60%), които не виждат бъдеще в страната.

Официалният ръст от 6% се дължи на фабрики (главно китайски), които искаха да се възползват от преференциалния достъп до европейските пазари и недвижимите имоти, главно за китайците. Сделките с недвижими имоти им позволяват да изпират пари, но не създават жизнеспособна икономика.

Този растеж обогати комунистическата управляваща класа, оставяйки хората настрани. Освен това страната е подложена на системно разграбване на ресурсите й (дървета, пясък от Меконг и др.).

Короновата измамодемия влошава нещата още повече. Туризмът е мъртъв, повечето хотели са затворени, а служителите са без заплати. Тогава те не могат да изхранват семействата си в провинцията. Единствената храна, която Камбоджа отглежда, е ориз за износ, тъй като повечето храни се внасят от Виетнам и Тайланд, но тъй като всички граници са затворени, не е имало внесена храна от 3 месеца.

Китайците са напуснали страната, строителството е спряло и фабриките са затворени, оставяйки цялата несигурна икономика мъртва. Утежнявайки обстоятелствата, правителството насърчава използването на микрокредити и сега със загубата на доходи повечето от кредитополучателите няма да могат да изплащат заемите си и ще загубят парите, къщата или земята си от рекетьорите.

Училищата са затворени до 2021 г., което ще доведе до фалит на повечето частни училища.

Страната е почти напълно затворена поради новите ограничения, наложени за влизане, т.е. депозиране на 3 хил. щатски долара при влизане!

Правителството остава на власт само чрез терор и принуда, положението ще се усложни до месец, когато хората вече няма да имат резерви. Премиерът е готов да приеме извънредно законодателство, което дава на ХС и на неговите комунистически кадри пълна власт без никакъв контрол. С други думи, Камбоджа е изправена пред кхмер руж версия 2.0.

Такива са събитията, които ще се развиват по целия свят, освен ако Белите шапки не са ангажирани.

Сделката, която понастоящем се договаря, ще позволи на американските военни да получат още по-голямо финансиране, отколкото досега. Само че този път те ще защитават хората и живите същества на планетата, а не да крадат ресурси за олигарсите. От трите големи Западни центрове на сила, Лондон отговори положително. Сега очакваме отговорите на Вашингтон и Рим.

Споделете:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial