Арести в САЩ

Тази информация е от 10-11 юни 2020 и предстои да бъде потвърдена. Приемете всичко като предварително!

Актуализация!

Видео 1:

Арести и екзекуции на известни личности. Това беше публикувано от Мери Оконър и в нея се дава списъкът на първите 81 знаменитости, които са били арестувани или екзекутирани.

Представяме ви списъка с 81 имена на известни политически актьори, певци, които са служили на дълбоката държава, но много от тях са арестувани и вече са екзекутирани. В предишни статии, но и във видеоклипове ви казахме, че много от онези, които са извършили ужасяващи престъпления срещу човечеството, ще бъдат арестувани. Разбира се много от вас мислеха, че пишем и казваме неточности, като разпространяваме лъжливи новини. Тъй като този въпрос с арестите е сериозен и знаем, че се води война срещу Тръмп от систематичните … системните медии, които са взели много пари, за да сплашат света с въпроси като ковид 19, ваксини, шпиониране и др. всякакви негативни неща, сега, за да поддържат света в негативни чувства. Ние също така се грижим да ви дадем правилната информация. Днес четвъртък, 4 юни 2020 г. в „Клането“ публикуваме дълъг списък от 81 имена на известни личности, някои от които са арестувани, а други са екзекутирани.

Това е така, защото трябва да знаете какво точно се случва и да разберете кой обижда вашата интелигентност и се опитва да направи глупак от вас. Вече мнозина по света бяха изложени на своите големи лъжи като политици, журналисти, актьори и други, които се опитват да ни убедят във вирус, който убива, за това колко са необходими ваксините и други подобни глупости, които се оказаха голяма лъжа. Разбира се и цялата тази подигравка на подигравките, когато смесиха президента на САЩ Доналд Тръмп, който, разбира се, се бори с дълбоката държава в продължение на три години. И в случая на короната, той започна да изкарва в почивка всички, които са извършили престъпления срещу човечеството. Както ви казахме, ковид 19 беше прикритие за масовите арести. Заключването е направено така, че да няма излишен трафик по улиците и да се улеснява работата на международната полиция. Арестите се правят от специални полицейски екипи в граждански дрехи.

Видяхме арестите на Обама. Арестът е направен просто и бързо, за да не бъде забелязан от обществеността. Всички тези арести са извършени по този начин. Ако бъде осъден за педофилия за трафик на деца или престъпления срещу човечеството, той / тя ще бъде екзекутиран. Ако бъдат осъдени, те ще бъдат екзекутирани. Преди процеса, ако лицето има доказателство, че някой друг е участвал в този дяволски бизнес или е готов да работи с Тръмп и да стане доносник, той или тя се съгласява на определени уговорки заснети чрез аналогова видеокасета, и е подписал договор с цел евентуална доживотна присъда. На тях им е позволено да работят с президента Тръмп, ако имат проверими доказателства и живеят зад решетките, докато умрат. Когато приключи преговора, ответникът трябва да представи това, което трябва да смекчи присъдата му. Тази информация се предоставя на прокуратурата, защитата и съдията. Ако това бъде прието, то споразумението за правно основание им е представено и тогава те трябва да направят писмено изявление и да признаят вината си за престъплението чрез видео признание и писмено изявление. Ето как работят всички процеси.

Всички арестувани хора са били предатели или са участвали в сатанински церемонии за поклонение, които са включвали изтезания на деца и след това ги убивали като жертвоприношения. След това пили кръвта им, която съдържа адрено-септър, хром, адренохром. Тези се наричат престъпления срещу човечеството и изискват смъртно наказание. Тръмп подписа изпълнителна заповед, призоваваща към смъртно наказание за тези, участващи в престъпления срещу човечеството или измяна, да бъдат изправени пред съда и осъдени на смърт. Така се характеризира предателството. Ако задържаният … ако задържаните са приемали заповеди от дълбоката държава и са изпълнявали тези заповеди, това се нарича предателство.

Обама каза, аз просто изпълнявах заповеди. Да, това го направи предател. Той сключи сделка и му беше позволено да живее известно време, за да помогне на Тръмп. Но в процеса той наруши споразумението за отказ и му беше наредено да се яви пред съдията. Той беше осъден на смърт. Обама беше екзекутиран чрез стрелба в задната част на главата. Големият Майк, известен преди като Мишел Обама, беше екзекутиран малко след това. Широката общественост ще разбере догодина, когато всичко това ще бъде публикувано. Обама, разбира се, също предаде Големия Майк, за да сключи сделката. Всички арестувани направиха изповедни видеоклипове, за да преговарят, дори ако това беше обикновена смърт чрез смъртоносна инжекция, вместо да бъде застрелян от група или обесен. Смъртоносните инжекции са предпочитаният начин за умиране. Трябва да спите и просто да спите и да не се събудите. Тя е безболезнена и спокойна. Големият Майк избра смъртоносната инжекция.

Хората, които вече са екзекутирани, имат двойни човешки тела, използвани като стойки или изкуствен интелект, ИИ-клонинги, които се използват като добри заместители, за да накарат хората да повярват, че техният идол е все още жив. Това означава, че хората, които все още не са будни, няма да се ядосат или разстроят или да започнат отново бунтове срещу правителството за това, че някой обичан (от тях) е екзекутиран. Поради телевизията и местните вестници, които отразяват това, знаменитости като Мадона или Том „палача“ Хенкс, или да накарат широката общественост да се разстрои толкова много, че е трябвало да отидат в болницата. Мнозина няма да могат да приемат, че са били лъгани през целия си живот за това коя всъщност е била любимата им звезда. Вярвате или не, има много демократи, които все още са на едно ниво с Обама и Мишел. Наскоро Мишел беше на ПиБиЕс, четейки книги на децата, а Обама се появи и с нея. Това са видеоклипове, направени със CGI, те са фалшиви, и двамата са мъртви. Дори по гръцките канали видяхме реклами с изявления на Рита Уилсън, която коментира предполагаемата смърт на Джордж Флойд.

CGI (СиДжиАй). Ако гледате видео на арестуван и екзекутиран човек по телевизията, това става с помощта на CGI, който е компютърно генериран образ. Това е с технологията за производство на изображения с помощта на компютър. Ако човек направи лична поява пред публиката, това ще бъде двойно тяло или клонинг. Майк Пенс, онзи, когото сте виждали напоследък по телевизията с Тръмп, е клонинг. Майк Пенс беше арестуван дълго след преврата срещу Пол Райън. Ако основните медии обявят, че човек е умрял от ковид 19, няма да има … двойно тяло или клонинг в реалния живот, защото хората официално ще знаят, че той или тя е починал. Твърди се, че Харви Уайнщайн е починал от ковид 19. Джон Макейн беше екзекутиран и дъщеря му го призна. Арестът на Хилари Клинтън. В него се казва, че Хилари Родъм Клинтън е починала в деня, когато е говорила по време на годишнината от 11 септември и е катастрофирала в джипа, след като й е било казано, че е арестувана. Хилари е била бързо закарана в къщата на дъщеря си, тъй като Челси има медицинско заведение за Хилари. Два часа по-късно един двойник на тялото излезе от резиденцията и каза, аз съм добре. В това медицинско заведение в дома на дъщерята на Хилари Челси използва адреникс … адренохром за подмладяването на Хилари, като там има специална медицинска лаборатория, за да го извлече от бебета и кръв. Тялото й е транспортирано до Гренландия и поставено на лед. Криогеника – Физика на ниските температури. След това Хилари бе размразена. Душевната й душа … е духовно отстранена, за да се гарантира, че тя не се връща към демоничните сили. Беше изправена пред специален съд и осъдена на смърт чрез обесване. Всичко това се записва чрез аналогово видео. Всички видео признания бяха направени чрез аналогово видео.

Между другото, сатанинският свят в тайните бази и тунели на земята! Затворите в залива Гуантанамо (Гитмо) са пълни, поради което в момента там се строи. Някои от тези арестувани са под домашен арест или в Гитмо (залива Гуантанамо), който е в Куба. Съдебният процес все още продължава и се договаря евентуална по-добра присъда. Бил Гейтс например няма да може да договори по-благоприятна присъда поради световните престъпления срещу човечеството, които е извършил и осъществил. Бил Гейтс ще бъде екзекутиран. Има много, които са арестувани и не са в този списък, защото просто не са били достатъчно известни. Извършени са хиляди арести. Специалните тайни военни сили, които президентът Тръмп създаде, продължиха да правят повече арести по целия свят. Не ви даваме дати за арести или екзекуции, защото ние просто нямаме тази информация. Повечето от тези хора са обвинени в престъпления срещу човечеството, а някои са обвинени в държавна измяна. Някои бяха обвинени и с двете. Тази статия беше удобно изтрита от устройството ми в средата на превода. Ако моят източник ми изпрати друга, ще допълня тази статия. Това беше преведено от гръцки електронен периодичен … Вече публикувах два видеоклипа от тази статия. Дълбоката държава знае коя съм аз – M7.


Видео 2:

Добро утро, патриоти! Анджела Уолъс е тук. Сега е сряда, 10 юни, около 10:27 ч. и искам да ви представя тази актуализация. Наскоро публикувах информация относно арестуваните от елита и мислех, че съм сложила списъка с него, но за съжаление не успях. Всички ние правиме грешки. Закъснях опитвайки се да кача моите видеоклипове и по някаква причина просто беше борба да ги вкарам в ютюб. Така или иначе ето списъка, който получих от поста на Рен, нейното име се пише „R-h-e-n“ и тук е част от 81-те имена, които тя обеща да оповести, а е получила само няколко, така че ще ви ги предам. Да започнем!

 • Хари Рийд е арестуван и е в Гитмо
 • Сюзън Райс беше арестувана и е в Гитмо
 • Доналд Ръмсфелд е арестуван и екзекутиран
 • Адам Шиф е арестуван и е в Гитмо
 • Ерик Шмид е арестуван и е в Гитмо
 • Деби Васерман Шулц е арестувана и е в Гитмо
 • Джордж Сорос беше арестуван и екзекутиран
 • Максин Уотърс беше арестуван и е в Гитмо
 • Сали Йейтс беше арестувана и е в Гитмо
 • Нанси Пелоси е арестувана и е в Гитмо
 • Чък Шумър е арестуван и е в Гитмо
 • Рут Бейдър Гинзбърг е арестувана и екзекутирана
 • Питър Щрок е арестуван и е в Гитмо
 • Илайджа Къмингс е арестуван и екзекутиран
 • Хасинда Адърн е арестувана и под домашен арест
 • Том Ханкс е арестуван и екзекутиран
 • Рита Уилсън Ханкс е арестувана и екзекутирана
 • Мадона е арестувана и екзекутирана
 • Лейди Гага е арестувана и екзекутирана
 • Опра Уинфри е арестувана и под домашен арест
 • Елън Дедженерес е арестувана и под домашен арест
 • Стивън Спилбърг е арестуван и под домашен арест
 • Харви Уайнщайн е арестуван и е в затвора
 • Джефри Епщайн е арестуван и изтърпяващ доживотна в затвора
 • Папа Франциск е арестуван и екзекутиран
 • Кралица Елизабет беше арестувана и екзекутирана
 • Принц Филип Уиндзорски е арестуван и екзекутиран
 • Принц Чарлз Уиндзорски е арестуван и екзекутиран
 • Джъстин Трюдо беше арестуван и той е под домашен арест
 • Скот Морисън беше арестуван и е под домашен арест
 • Хари Уиндзорски, Принц Хари е арестуван и е под домашен арест, и
 • Меган Маркъл е арестувана и е под домашен арест

Така че това е само част от имената, които получих, така че след като получа повече, ще ви препратя всички тези. Имам видео, което обяснява процедурата за останалите и как се правят нещата, и след това добавих това малко видео тук, за да ви предоставя имената. Добре, надявам се, че всички имате прекрасен ден, благословявам ви всички вас, които сте в (патриотичното) движение, разпространявайки осведомеността до всички, които все още спят! Благодаря на всички, че ме следвате в Ютюб, Фейсбук и Туитър, а моето име е Анджела Уолъс, благодаря ви много, страхотен ден, обичам ви всички!


Видео 3:

Добър следобяд, патриоти, сега е 11 юни в 16:20 ч., тук е Анджела Уолъс, за да ви информира за арестите и списъка за екзекуции. Последната, която публикувах, някоя дама, каза, че съм скучна, така че се извинявам, че й казах, че мога да направя малко песни и танци между тях, но аз не го направих. Започваме, ако сте готови! Ако всички бяха изброени, знаете, под едно заглавие, би било лесно, но те всички са представени по различен начин, но ние ще опитаме.

 • Ендрю Макейб, той е арестуван и той сега е в Гитмо
 • Барак Обама беше арестуван и екзекутиран
 • Мишел Обама, големият Майк, беше арестуван и екзекутиран
 • Бил Гейтс беше арестуван … е арестуван и е под домашен арест
 • Мелинда Гейтс беше арестувана и тя също е под домашен арест
 • Майк Пенс, арестуван в Гитмо, вероятно екзекутиран, все още не сме потвърдили това, но това, което виждате сега, е неговият клон. За тези, които не вярват в клонингите, моля направете вашето проучване. Това е .. това е технология, която се използва от 40-те години.
 • Мит Ромни е арестуван и е в Гитмо
 • Антъни Фаучи, тут-ду-дуу, той беше арестуван и освободен за известно време, за да помогне на Тръмп, но сега той вероятно се е върнал, затова не сме го виждали. Публикувах, че липсват картонените опаковки, млечната картонена кутия на Фаучи. И това е на моя канал в Туитър.
 • Хума Абедин е арестувана и екзекутирана. И имам нов видеоклип за нея и за Хилари и Подеста. Ще бъде доста сочно.
 • Джон Бренан е арестуван и е в Гитмо
 • Джордж Х. У. (бащата) е арестуван и екзекутиран
 • знаем, че Джордж У. Буш (синът) е арестуван и екзекутиран
 • Лора Буш беше арестувана и екзекутирана
 • Джеб Буш беше арестуван и екзекутиран
 • Дик Чейни беше арестуван и също екзекутиран
 • Джеймс Бейкър беше арестуван екзекутиран
 • И Джеймс Клапър арестуван и в Гитмо
 • Хилари Клинтън арестувана и екзекутирана. Ние знаем, че тя е починала много отдавна, тогава нейният клон е запазен в криогениката на Гренландия.
 • Бил Клинтън беше арестуван и екзекутиран
 • Джеймс Коми е арестуван и той е в Гитмо
 • Пол Райън – той е арестуван и той също е в Гитмо. И знаете, че Пол Райън и Майк Пенс бяха превратът, който се опита да свали президента Тръмп миналата година на четвърти юли, … преди дейностите на четвърти юли. И той летеше до … Не мога да си спомня в какво състояние е летял във ВВС номер две, а след това го спряха и го върнаха във военен самолет. Така е, … все още не е потвърдено, да, но това чуваме.
 • Мит Ромни беше арестуван в Гитмо. Разбрахме го. Да видим кой друг.
 • Даян Файнщайн е в изгнание в Китай. Аз обичам това.
 • Ерик Холдър беше арестуван и той е в Гитмо. Сега той трябва да проведе конференция с Обама, според мен или днес, или утре. Но хора, вие добре виждате клонингите. Всички тези мултимилионери имат клонинги и ако не вярвате, трябва да направите някои проучвания, защото това правя през последните (шест)надесет години и знаете, че това ви кара да отидете, … това ви дава процеса на събуждане, защото вие сами разбирате. Сега да видим кой друг.
 • Джон Кери арестуван в Гитмо
 • Ерик Холдър беше арестуван в Гитмо
 • Лорета Линч беше арестувана и живее добър живот в Гитмо
 • Лиза Пейдж беше арестувана и в Гитмо, но тя е видяна по канала на Fox. Така че ми кажете дали тя е клонирана (CFI). Искам да кажа, че не знам … че не знам, но това, което мисля, е че виждате клон.
 • Тони Подеста беше арестуван и екзекутиран
 • Това стана и с другия Подеста, защото не виждам, че това малко нещо ме спира да го видя.
 • Саманта Пауърс беше арестувана в Гитмо
 • Елън Дедженерес е арестувана под домашен арест. Казах ви го на последното видео, което бях пуснала.
 • И Джо Дифи, Джо Дифи, арестуван и екзекутиран
 • Куентин Тарантино беше арестуван в … той е в Гитмо
 • Джон Прай, той е певец, арестуван и екзекутиран. Джон Прай, от всички хора, боже мой!
 • Лий Фиеро арестуван и екзекутиран
 • Хал Уилнър, той е продуцент, той е арестуван и екзекутиран
 • Хилари Хийт беше арестувана и екзекутирана
 • Чарлз Грегъри беше арестуван и екзекутиран също
 • Имаме арестуван и екзекутиран музикант Матю Селигман
 • Джоел Ротщайн, който е писател, е екзекутиран също
 • Фред Годсън, рапърът, който беше екзекутиран
 • Трой Сниид, певец, е екзекутиран
 • Рой Хорн от „Зигфрид и Рой“ арестуван и екзекутиран
 • Джон „Без име“, разбира се, всички знаем кой е той е арестуван и екзекутиран. И той беше приет по „Фокс“, не „Фокс“, а на „Вю“ от дъщеря си. Тя призна за това. Тя казва, че не можете да го убиете отново. И какво ви казва това? (вероятно става въпрос за Джон Траволта, или както му викаха Три-волта)
 • Ричард Гиър е арестуван и в домашен арест
 • Джо Байдън беше арестуван и екзекутиран. Така че това, което виждате, е клон. И тези клонинги са добри само за толкова … толкова много време, и след това те започват да дават късо съединение, а след това трябва да се върнат и да извадят нов, за да … знаете ли, изпълнява функциите си нормално. Но този, който виждате сега, е бъркотия, той със сигурност върви надолу и е клон. Можете да разберете по ушите. Ушите на повечето клонинги са залепени към лицето им. При нормалните хора те са през лицето си на дъното на лоба. Затова проверете това. Да видим кого още имаме тук?

И ние имаме Хари Рийд. Казах ви го последния път. Така че мисля, че това е почти всичко, което имам в този конкретен списък. И този списък беше пуснат в стаята ми за чат. Има много хора с висока разузнавателна информация, които съобщават тези неща, и аз съм част от тази група. Така че, хора, не, нямам връзка, която да ви предоставя, нали разбирате? Трябва да приемете това, което аз гледам, защото това е нещо, с което аз трябва да се съобразявам. Не виждам нищо, но това е, което те … предоставят. И всяка информация, която ни предоставиха досега, беше правилна. Така че ще зависи от вас. Аз съм тук, за да предоставя тази информация за вас. И това, което публикуваше, момичето, което публикуваше списъка, беше Рен, Рен Карбери. Можете да я намерите във Фейсбук. Rhen Carberry „C-a-r-b-e-r-r-y“. Това е всичко, което имам днес за вас. В списъка имаше 81. Не съм ги броила, за да видя дали съм получила всичките, но съм сигурна, че ще има повече .. има … повече, по време на арестуването им. Добре ли е това? Това е моята актуализация за днес и се надявам всички да имате страхотен ден. Благодаря ви за слушането! Не забравяйте да се абонирате за моя канал и щракнете върху звънеца за известия, за да можете да получавате всичко, което публикувам. Добре тогава! Обичам ви, довиждане на всички. Грижете се! Довиждане!

Споделете:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial